банер 1
1-1
банер2

ГРИФ НОВА ЕНЕРГИЈА

За нас

Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd е глобален снабдувач кој се фокусира на системско решение за генератор на постојан магнет и турбина на ветер.

Обезбедуваме прилагодени генератори на постојани магнети од 500 вати до 5 мегавати кои се погодни за турбини на ветер, хидротурбини и други системи за обновлива енергија.

Нашите турбини на ветер се инсталирани насекаде низ светот, кои се дочекани со мала брзина на ветрот, низок шум и прекрасен изглед.

 • GREEF ENERGY е ревидиран снабдувач кој е проверен од SGS, TUV, BUREAU VERITAS & INTERTEK.Заштита од плаќање, навремената испорака и квалитетот на производите се заштитени од Alibaba.comGREEF ENERGY е ревидиран снабдувач кој е проверен од SGS, TUV, BUREAU VERITAS & INTERTEK.Заштита од плаќање, навремената испорака и квалитетот на производите се заштитени од Alibaba.com

  Ревидиран добавувач

  GREEF ENERGY е ревидиран снабдувач кој е проверен од SGS, TUV, BUREAU VERITAS & INTERTEK.Заштита од плаќање, навремената испорака и квалитетот на производите се заштитени од Alibaba.com

 • 50% вработени во инженерскиот тим на GREEF имаат 12-20 години искуство во полето на турбините на ветер.Целиот наш тим за продажба е и кинески и англиски говорник со најмалку 3 години искуство.50% вработени во инженерскиот тим на GREEF имаат 12-20 години искуство во полето на турбините на ветер.Целиот наш тим за продажба е и кинески и англиски говорник со најмалку 3 години искуство.

  Професионален тим

  50% вработени во инженерскиот тим на GREEF имаат 12-20 години искуство во полето на турбините на ветер.Целиот наш тим за продажба е и кинески и англиски говорник со најмалку 3 години искуство.

 • GREEF ENERGY може да го приспособи целокупното системско решение со силна флексибилност и конкурентни способности, нашата услуга што може да се испорача вклучува, но не се ограничени на: целокупен план за дизајн, принципиелен цртеж, 3D рендери, физички примероци, големопродажба на производи, контрола на квалитетот и после- услуга за продажба.Со брз систем за сервисирање, можеме да им помогнеме на нашите клиенти да заштедат трошоци и време.GREEF ENERGY може да го приспособи целокупното системско решение со силна флексибилност и конкурентни способности, нашата услуга што може да се испорача вклучува, но не се ограничени на: целокупен план за дизајн, принципиелен цртеж, 3D рендери, физички примероци, големопродажба на производи, контрола на квалитетот и после- услуга за продажба.Со брз систем за сервисирање, можеме да им помогнеме на нашите клиенти да заштедат трошоци и време.

  Способност за дизајнирање на системот

  GREEF ENERGY може да го приспособи целокупното системско решение со силна флексибилност и конкурентни способности, нашата услуга што може да се испорача вклучува, но не се ограничени на: целокупен план за дизајн, принципиелен цртеж, 3D рендери, физички примероци, големопродажба на производи, контрола на квалитетот и после- услуга за продажба.Со брз систем за сервисирање, можеме да им помогнеме на нашите клиенти да заштедат трошоци и време.

ГРИФ НОВА ЕНЕРГИЈА

ПОСТОЈАН МАГНЕТЕН ГЕНЕРАТОРSEAROAD
ТЕХНИКА

Моќта, ротираната брзина, напонот може да се прилагодат

ГРИФ НОВА ЕНЕРГИЈА

зошто да не одберете нас?

★ Биро, SGS, TUV, INTERTEK потврден добавувач
★ Топ 3 добавувачи на производи за генератори со сите 5 ѕвезди на Alibaba.com
★ Квалитетот на производите и навремената испорака се загарантирани од Alibaba.com
★ Инженер со искуство од 12-20 години и тим за КК
★ 7 дена * 24 часа навремена услуга
★ Фокусирајте се на услугата по продажбата
★ Едношалтерски приспособени системски решенија
★ Трговско искуство со повеќе од 60 земји
★ CE, сертификат RoHS
★ OEM, ODM се прифатени

Ве молиме внесете ја лозинката
Испрати