banderola1
1-1
banderola2

ENERGJIA E RE GREEF

Rreth Nesh

Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd është furnizues global i cili fokusohet në zgjidhjen e sistemit të gjeneratorit të magnetit të përhershëm dhe turbinave me erë.

Ne ofrojmë gjeneratorë me magnet të përhershëm 500 vat deri në 5 megavat të personalizuar të cilët janë të përshtatshëm për turbina me erë, hidroturbina dhe sisteme të tjera të energjisë së rinovueshme.

Turbinat tona me erë janë të instaluara në të gjithë botën, të cilat priten me shpejtësi të ulët të erës, zhurmë të ulët dhe pamje të bukur.

 • GREEF ENERGY është furnizues i audituar i cili inspektohet nga SGS, TUV, BUREAU VERITAS & INTERTEK.Mbrojtja e pagesave, dërgesa në kohë dhe cilësia e produkteve janë të garantuara nga Alibaba.comGREEF ENERGY është furnizues i audituar i cili inspektohet nga SGS, TUV, BUREAU VERITAS & INTERTEK.Mbrojtja e pagesave, dërgesa në kohë dhe cilësia e produkteve janë të garantuara nga Alibaba.com

  Furnizuesi i audituar

  GREEF ENERGY është furnizues i audituar i cili inspektohet nga SGS, TUV, BUREAU VERITAS & INTERTEK.Mbrojtja e pagesave, dërgesa në kohë dhe cilësia e produkteve janë të garantuara nga Alibaba.com

 • 50% e stafit në ekipin e inxhinierëve GREEF kanë 12-20 vjet përvojë në fushën e turbinave me erë.I gjithë ekipi ynë i shitjeve është folës Kinez dhe ANGLISH, me të paktën 3 vjet përvojë.50% e stafit në ekipin e inxhinierëve GREEF kanë 12-20 vjet përvojë në fushën e turbinave me erë.I gjithë ekipi ynë i shitjeve është folës Kinez dhe ANGLISH, me të paktën 3 vjet përvojë.

  Ekipi profesional

  50% e stafit në ekipin e inxhinierëve GREEF kanë 12-20 vjet përvojë në fushën e turbinave me erë.I gjithë ekipi ynë i shitjeve është folës Kinez dhe ANGLISH, me të paktën 3 vjet përvojë.

 • GREEF ENERGY mund të personalizojë zgjidhjen e përgjithshme të sistemit me fleksibilitet të fortë dhe aftësi konkurruese, shërbimi ynë që mund të ofrohet përfshin, por nuk kufizohet në: planin e përgjithshëm të projektimit, vizatimin parimor, paraqitjet 3D, mostrat fizike, shpërndarjen e produkteve me shumicë, kontrollin e cilësisë dhe pas- shërbimi i shitjes.Me një sistem shërbimi të shpejtë, ne mund t'i ndihmojmë klientët tanë të kursejnë kosto dhe kohë.GREEF ENERGY mund të personalizojë zgjidhjen e përgjithshme të sistemit me fleksibilitet të fortë dhe aftësi konkurruese, shërbimi ynë që mund të ofrohet përfshin, por nuk kufizohet në: planin e përgjithshëm të projektimit, vizatimin parimor, paraqitjet 3D, mostrat fizike, shpërndarjen e produkteve me shumicë, kontrollin e cilësisë dhe pas- shërbimi i shitjes.Me një sistem shërbimi të shpejtë, ne mund t'i ndihmojmë klientët tanë të kursejnë kosto dhe kohë.

  Aftësia e projektimit të sistemit

  GREEF ENERGY mund të personalizojë zgjidhjen e përgjithshme të sistemit me fleksibilitet të fortë dhe aftësi konkurruese, shërbimi ynë që mund të ofrohet përfshin, por nuk kufizohet në: planin e përgjithshëm të projektimit, vizatimin parimor, paraqitjet 3D, mostrat fizike, shpërndarjen e produkteve me shumicë, kontrollin e cilësisë dhe pas- shërbimi i shitjes.Me një sistem shërbimi të shpejtë, ne mund t'i ndihmojmë klientët tanë të kursejnë kosto dhe kohë.

ENERGJIA E RE GREEF

GJENERATOR MAGNETI I PËRHERSHËMRRUGË DETI
TEKNIK

Fuqia, shpejtësia e rrotullimit, voltazhi mund të personalizohen

ENERGJIA E RE GREEF

pse na zgjodhet ne?

★ Bureau, SGS, TUV, INTERTEK Furnizues i verifikuar
★ 3 furnizuesit kryesorë të produkteve të gjeneratorëve me të gjithë 5-yjet në Alibaba.com
★ Cilësia e produkteve dhe dorëzimi në kohë garantohen nga Alibaba.com
★ 12-20 vjet përvojë inxhinieri dhe ekipi QC
★ 7 dite*24 ore sherbim ne kohe
★ Përqendrohuni në shërbimin pas shitjes
★ Zgjidhje të personalizuara të sistemit me një ndalesë
★ Përvoja tregtare me më shumë se 60 vende
★ CE, certifikuar RoHS
★ OEM, ODM pranohen

Ju lutemi shkruani fjalëkalimin
Dërgo