• produkt

Profili i Kompanisë

Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltdisfurnizues global i cili fokusohet në gjeneratorin e magnetit të përhershëm dhe sistemin e turbinave me erëzgjidhje.

Ne ofrojmë 500 vat të personalizuarto 5megavatGjeneratorë me magnet të përhershëm të përshtatshëm për turbina me erë, hidroturbina dhe sisteme të tjera të energjisë së rinovueshme.

Turbina jonë me erësjanë instaluar në të gjithë botën të cilati mirëpritur meshpejtësia e ulët e erës së fillimit, zhurma e ulët dhebpamje e bukur.

50% e stafit në ekipin tonë të inxhinierëve kanë 12-20vite përvojë në këtë fushë,ne mund t'i ndihmojmë klientët të personalizojnë zgjidhjen e përgjithshme të sistemitwka fleksibilitet të fortë dhe aftësi konkurruese,tonëshërbimi që mund të ofrohet përfshijnë, por nuk kufizohen në: planin e përgjithshëm të projektimit, vizatimin parimor, paraqitjet 3D, mostrën fizike, shpërndarjen e produktit me shumicë, kontrollin e cilësisë dhe shërbimin pas shitjes.Me një sistem shërbimi të shpejtë, ne mund t'i ndihmojmë klientët tanë të kursejnë kosto dhe kohë.

GREEFProduktet janë eksportuar në të gjithë botën, si Evropë, Amerikë Jugore, Amerikën e Veriut dhe vende të tjera.Të gjitha produktet kanë miratimet C E me 3to 5 vjet garanci, cilësia dhe dërgesa në kohë janë të garantuara nga Alibaba.

Që nga fillimi i kompanisë, ne kemi qenë besimtarë të pasionuar në misionin tonë për të ofruar energji elektrike më të lirë dhe të besueshme përmes fuqisë së energjisë së rinovueshme.Mbështetja dhe besimi juaj në atë që Ggumëjeton për të, duke filluar me moton tonë "Fuqia botën me energji të gjelbër“, na ka lejuar të inovojmë me shpejtësi dhe të bëhemi një furnizues i përgjegjshëm në energjinë e rinovueshme të shpërndarë.

qiantai

Zyra jonë

b2
b1
b3

Fabrika jonë

f1
f2
f3
f4
f5
f6

Certifikata

zs11
zs2
zs3
zs4
zs5
zs6
zs7
zs8
zs9
zs10

Ju lutemi shkruani fjalëkalimin
Dërgo