• производ

Профил на компанијата

Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltdisглобален снабдувач кој се фокусира на генератор на постојан магнет и систем на турбина на ветеррешение.

Обезбедуваме приспособени 500 ватиto 5мегаватГенератори со постојани магнети кои се погодни за турбини на ветер, хидротурбини и други системи за обновлива енергија.

Нашата турбина на ветерsсе инсталирани низ целиот свет коидобредојде сомала брзина на ветерот за почеток, низок шум иbубав изглед.

50% од персоналот во нашиот инженерски тим има 12-20долгогодишно искуство во областа,можеме да им помогнеме на клиентите да го прилагодат целокупното системско решениеwима силна флексибилност и конкурентни способности,нашитеуслугата што може да се испорача вклучува, но не се ограничени на: севкупен дизајн план, принципиелен цртеж, 3D рендери, физички примероци, испорака на производи на големо, контрола на квалитетот и услуга по продажбата.Со брз систем за сервисирање, можеме да им помогнеме на нашите клиенти да заштедат трошоци и време.

ГРЕФПроизводите се извезуваат во целиот свет, како Европа, Јужна Америка, Северна Америка и други земји.Сите производи имаат одобренија C E со 3to 5 години гаранција, квалитетот и навремената испорака се загарантирани од Alibaba.

Од почетокот на компанијата, ние сме страсни верници во нашата мисија да обезбедиме поевтина, сигурна електрична енергија преку моќта на обновливите извори на енергија.Вашата поддршка и верба во она што Ггребенживее за, почнувајќи од нашето мото „Напојувајте го светот со зелена енергија“, ни овозможи брзо да иновираме и да станеме одговорен снабдувач во дистрибуирана обновлива енергија.

киантаи

Нашата канцеларија

б2
б1
б3

Нашата фабрика

f1
f2
f3
f4
f5
f6

Сертификат

zs11
zs2
zs3
zs4
zs5
zs6
zs7
zs8
zs9
zs10

Ве молиме внесете ја лозинката
Испрати