• производ
  • Крива на моќност на ветерната турбина

    Крива на моќност на ветерните турбини Кривата на моќноста е составена од брзината на ветерот како независна променлива (X), активната моќност делува како зависна променлива (Y) за да се воспостави координатен систем.Распрснувачот на брзината на ветерот и активната моќност е опремен со фитинг крива...
    Прочитај повеќе
  • Математички пресметки за енергијата на ветерот

    Математички пресметки за енергијата на ветерот - мерење на површината на вашата ветерна турбина Да се ​​биде во можност да се измери површината на изметените сечила е од суштинско значење ако сакате да ја анализирате ефикасноста на вашата турбина на ветер.Зафатената област ...
    Прочитај повеќе
Ве молиме внесете ја лозинката
Испрати